https://www.machine-bakery.com/products/dough-mixer/55-dough-mixer-30l-hub-30#sigProId0c96796c37

Specifications

Feature
- 
Universal #12 Hub for Meat Grinder / Vegetable Slicer
- 
Shift speed must be stop the mixer first.
- 
Motor thermal overload protection.
- 
All metal and die-cast aluminum body.
- 
Transmission is made of harden alloy steel gears and mounted in ball bearings.
- 
Interlocking mechanism prevents mixing until guard is fully closed.
- 
Simple hand lift for tool change and bowl removal.
- 
Precision-milled, heat-treated steel alloy gear for durability.
- 
High polish stainless steel meets food industry sanitation needs.
Instruction
Dough mixing - https://youtu.be/Buvj8R37iGs
 
 
Our Certificates

»Other models planetary dough mixer are as follows:
| Model No. | Bowl Capacity | Power | Weight | 
| SH-08 | 8 Liter | 0.33 HP | 34 Kg | 
| AS-10 | 10 Liter | 0.33 HP | 38 Kg | 
| AV-01 | 10 Liter | 0.33 HP | 38 Kg | 
| SH-10 | 10 Liter | 0.33 HP | 65 Kg | 
| AS-20 | 20 Liter | 0.5 HP | 86 Kg | 
| AV-02 | 20 Liter | 0.5 HP | 90 Kg | 
| HUB-20 | 20 Liter | 0.75 HP | 93 Kg | 
| SH-20 | 20 Liter | 0.5 HP | 90 Kg | 
| AS-30 | 30 Liter | 1 HP | 134 Kg | 
| HUB-30 | 30 Liter | 1 HP | 185 Kg | 
| SH-30 | 30 Liter | 1 HP | 160 Kg | 
| AS-40 | 40 Liter | 1.5 HP | 149 Kg | 
| HUB-40 | 40 Liter | 1.5 HP | 210 Kg | 
| AS-50 | 50 Liter | 2 HP | 181 Kg | 
| HUB-50 | 50 Liter | 2 HP | 210 Kg | 
| SH-303 | 60 Liter | 3 HP | 330 Kg | 
| V-60 | 60 Liter | 3 HP | 368 Kg | 
| HD-60 | 80 Liter | 3 HP | 397 Kg | 
| SH-606 | 80 Liter | 3.25 HP | 385 Kg | 
| V-80 | 80 Liter | 4 HP | 400 Kg | 
| M-140W | 140 Liter | 6.5 HP | 1,000 Kg | 
Q & A
1. Dough hook material? Ans: Aluminum alloy
2. Whip material? Ans: Stainless Steel
3. Flat Beater/Paddle material?  Ans: Aluminum alloy
4. Stir bowl material?  Ans: All stainless steel.
5. Machine material?  Ans: Cast iron.
6. Voltage?  Ans: Single phase for 110V.
7. Safety gear?  Ans: Safety guard on the stainless steel bowl, Micro switch of safety guard, Micro switch for lifting and declining the stainless steel bowl, ON/OFF push buttons, Motor thermal overload protection, and buttons which comply with Electrical safety standards.
8. Warranty period?  Ans: 1 year for all the machine components for the breakdown of the normal use of contract equipment (non-human factor damage).
9. Certificates? Ans: ETL & NSF model is available. 
10. Color customize?  Ans: Standard colors are white and silver. We also provide customization service.
11. Lead time? Ans: 15-20 days after order confirmation and payment receipt, it depends on our further notice.
12. Payment term? Ans: (T/T), Paypal, Western Union, Moneygram, Alipay, etc.


 
			 
																	 
             
             
             
            