Planetary Dough Mixer

Dough Mixer 140L M-140W

 

planetary dough mixer

140 Liter Dough Planetary Mixer/Kneader (Taiwan Made)

Specifications

Bowl Capacity

148 Qt (140 Liter)

Flour Capacity

97 lbs (44 kg)

Dough Capacity

198 lbs (90 kg)

Transmission type

BELT Driven

Speeds

4 mixing speeds

Timer

30 minutes Timer with auto shut-off

Agitator Speeds

55 / 92 / 163 / 288 RPM

Motor Power

6.5 HP (heavy duty motor)

Voltage

3 phase for 208~240V

N.W.

2,205 lbs (1,000 kg)

Dimension

48” x 34” x 67” (1,220 x 860 x 1,710 mm)

Accessory

1 x Stainless Steel Bowl

1 x Alum. Alloy Dough Hook

1 x Alum. Alloy Flat Beater/Paddle

1 x Stainless Steel Wire Whip

1 x S/S Security Guard

1 x Bowl Dolly

Electric Lifting for Bowl

1 x 140 Qt Pastry Knife (optional)

80 Qt reducer kits (optional)

Country of Origin

100% made in Taiwan

Certified

NSF No. 8 & ETL Safety approvals

Features

  • 80 Qt reducer kits for bowl, hook, beater, and wire whip.
  • 1/2 HP lifting motor with gear reduction.
  • Motor thermal overload protection.
  • All metal and die-cast aluminum body.
  • Transmission is made of harden alloy steel gears and mounted in ball bearings.
  • Interlocking mechanism prevents mixing until guard is fully closed.
  • Precision-milled, heat-treated steel alloy gear for durability.

 

Instruction

Dough mixing - https://youtu.be/Buvj8R37iGs

 

»Other models conveyor belt are as follows:

Model No. Bowl Capacity Power Weight
SH-08 8 Liter 0.33 HP 34 Kg
AS-10 10 Liter 0.33 HP 38 Kg
AV-01 10 Liter 0.3 HP 38 Kg
SH-10 10 Liter 0.3 HP 65 Kg
AS-20 20 Liter 0.5 HP 86 Kg
AV-02 20 Liter 0.5 HP 90 Kg
HUB-20 20 Liter 0.75 HP 93 Kg
SH-20 20 Liter 0.5 HP 90 Kg
AS-30 30 Liter 1 HP 134 Kg
HUB-30 30 Liter 1 HP 185 Kg
SH-30 30 Liter 1 HP 160 Kg
AS-40 40 Liter 1.5 HP 149 Kg
HUB-40 40 Liter 1.5 HP 210 Kg
AS-50 50 Liter 2 HP 181 Kg
HUB-50 50 Liter 2 HP 210 Kg
SH-303 60 Liter 3 HP 330 Kg
V-60 60 Liter 3 HP 368 Kg
HD-60 80 Liter 3 HP 397 Kg
SH-606 80 Liter 3.25 HP 385 Kg
V-80 80 Liter 4 HP 400 Kg
M-140W 140 Liter 6.5 HP 1,000 Kg

 

Company Information

Kitchen equipment

ATLAS STAR engaged in manufacturing an exhaustive range of Bakery Pizza Machines. Catering to the variegated requirements of the baking industry, our professional baking equipment and complete lines for the production of bakery and confectionery products.


Our bakery and pizza machines are offered in several models and configurations and can be custom-designed to meet the specific requirements of our clients.

 

Kitchen equipment 

 

Atlas Star OEM Production

bread dough mixer

 

A giant step for bakery machine

As a professional OEM in bakery machine, we improve the most important aspects of the machine experience.

bakery machine

 

Our Certificates

Kitchen equipment

 

 

Q & A

1. Dough hook material? Ans: Aluminum alloy

2. Whip material? Ans: Stainless Steel

3. Flat Beater/Paddle material?  Ans: Aluminum alloy

4. Stir bowl material?  Ans: All stainless steel.

5. Machine material?  Ans: Cast iron.

6. Voltage?  Ans: Single phase for 110V-240V.

7. Safety gear?  Ans: Safety guard on the stainless steel bowl, Micro switch of safety guard, Micro switch for lifting and declining the stainless steel bowl, ON/OFF push buttons, Motor thermal overload protection, and buttons which comply with Electrical safety standards.

8. Warranty period?  Ans: 1 year for all the machine components for the breakdown of the normal use of contract equipment (non-human factor damage).

9. Certificates? Ans: ETL & NSF model is available. 

10. Color customize?  Ans: Standard colors are white and silver. We also provide customization service.

11. Lead time? Ans: 15-20 days after order confirmation and payment receipt, it depends on our further notice.

12. Payment term? Ans: (T/T), Paypal, Western Union, Moneygram, Alipay, etc.

ATLAS STAR MACHINERY CO., LTD.

886-4-25204836~7

886-4-25279480

atbake@gmail.com

No.533, Dongbei St., Fongyuan Dist., Taichung City Taiwan

http://atlasstar.en.alibaba.com

Name(*)
*Please Input Your Name.

Phone
Please Input Your Phone.

E-mail(*)
E-mail is invalid

message(*)
*Please Input Your Message.

safecode
請輸入正確的驗證碼