Planetary Dough Mixer

Dough Mixer 30L SH-30

 

planetary dough mixer

30 Liter Dough Planetary Mixer/Kneader (Taiwan Made)

Specifications

Bowl Capacity

31.7 Qt (30 Liter)

Flour Capacity

13.2 lbs (6 kg)

Dough Capacity

22 lbs (10 kg)

Transmission type

BELT Driven

Speeds

3 mixing speeds

Agitator Speeds

80 / 168 / 310 RPM

Motor Power

1 HP

Voltage

Single phase for 110V~240V

N.W.

353 lbs (160 kg)

Dimension

25” x 24” x 40” (640 x 600 x 1,010 mm)

Accessory

1 x Stainless Steel Bowl

1 x Alum. Alloy Dough Hook

1 x Alum. Alloy Flat Beater/Paddle

1 x Stainless Steel Wire Whip

1 x S/S Security Guard (optional)

Movable castors (optional)

Country of Origin

100% made in Taiwan

Features

  • Interlocking mechanism prevents mixing until guard is fully closed.
  • Shift speed must be stop the mixer first.
  • Motor thermal overload protection.
  • All metal and die-cast aluminum body.
  • Transmission is made of harden alloy steel gears.
  • All shafts are mounted in ball bearings.
  • Planetary-mixing action ensures perfect results.
  • Precision-milled, heat-treated steel alloy gear for durability.
  • Simple hand lift for tool change and bowl removal.
  • Fixed bolts can be placed on floor.
  • High polish stainless steel meets food industry sanitation needs.

 

 

Instruction

Dough mixing - https://youtu.be/Buvj8R37iGs

 

Company Information

Kitchen equipment

ATLAS STAR engaged in manufacturing an exhaustive range of Bakery Pizza Machines. Catering to the variegated requirements of the baking industry, our professional baking equipment and complete lines for the production of bakery and confectionery products.


Our bakery and pizza machines are offered in several models and configurations and can be custom-designed to meet the specific requirements of our clients.

 

Kitchen equipment 

 

Atlas Star OEM Production

bread dough mixer

 

A giant step for bakery machine

As a professional OEM in bakery machine, we improve the most important aspects of the machine experience.

bakery machine

 

Our Certificates

Kitchen equipment

 

 

Q & A

1. Dough hook material? Ans: Aluminum alloy

2. Whip material? Ans: Stainless Steel

3. Flat Beater/Paddle material?  Ans: Aluminum alloy

4. Stir bowl material?  Ans: All stainless steel.

5. Machine material?  Ans: Cast iron.

6. Voltage?  Ans: Single phase for 110V-240V.

7. Safety gear?  Ans: Safety guard on the stainless steel bowl, Micro switch of safety guard, Micro switch for lifting and declining the stainless steel bowl, ON/OFF push buttons, Motor thermal overload protection, and buttons which comply with Electrical safety standards.

8. Warranty period?  Ans: 1 year for all the machine components for the breakdown of the normal use of contract equipment (non-human factor damage).

9. Certificates? Ans: ETL & NSF model is available. 

10. Color customize?  Ans: Standard colors are white and silver. We also provide customization service.

11. Lead time? Ans: 15-20 days after order confirmation and payment receipt, it depends on our further notice.

12. Payment term? Ans: (T/T), Paypal, Western Union, Moneygram, Alipay, etc.

ATLAS STAR MACHINERY CO., LTD.

886-4-25204836~7

886-4-25279480

atbake@gmail.com

No.533, Dongbei St., Fongyuan Dist., Taichung City Taiwan

http://atlasstar.en.alibaba.com

Name(*)
*Please Input Your Name.

Phone
Please Input Your Phone.

E-mail(*)
E-mail is invalid

message(*)
*Please Input Your Message.

safecode
請輸入正確的驗證碼